Sølv Pris tretårn

Verdensmarkedspriserne for sølv er stigende, og det kan du nu få en kontant fordel ud af. Har du gammelt sølvbestik, smykker eller andet sølv liggende i skuffer, smykkeskrin eller på loftet, så find det frem og tjen penge på det. Hos vikoeberguld.dk tilbyder vi Danmarks bedste sølv pris.

Møde, åbent hus eller med post

Har du sølv liggende, som du gerne vil sælge, kan du booke et møde med Vikoeberguld.dk og få en vurdering. Derudover afholder vi jævnligt åbent hus-arrangementer, hvor du kan komme med dit sølv eller guld og få en vurdering af, hvor meget det er værd - den bedste sølv pris. Endelig kan du vælge at sende dit sølv med posten. Hvis du sender det som et værdibrev, har du dækning for op til 40.000 kroner, hvilket vil sige, at din postforsendelse er helt sikker. Mener du, at værdien af dit sølv er højere, kan du blot sende det i to værdibreve.

Meget mere end sølv

Vikoeberguld.dk handler både med sølv og guld. Har du tandguld, gamle smykker eller andet guld og sølv liggende, kan du kontakte os og få et personligt tilbud. Derudover køber vi gamle ure, som ofte er mere værdifulde, end man lige går og tror. Så hvis du har et gammelt ur, du har arvet fra en afdød slægtning, kan det være, at der ligger en pæn portion kontanter og venter på dig. Ved at kontakte vikoeberguld.dk får du afklaring på, hvad dit ur, dit guld eller dit sølv er værd. Vi fastsætter altid priserne ud fra den dagsaktuelle verdensmarkedspris, hvilket sikrer dig, at du får den korrekte pris for dit sølv, hver gang du sælger hos vikoeberguld.dk.